Warmtepompen

Of hoe kan je je huis goedkoper verwarmen?

Wij staan je bij in het ontwerp en de installatie van een warmtepomp.

Het principe van een warmtepomp is vrij eenvoudig: het haalt warmte uit lucht, water of aarde en brengt die warmte naar onze huizen.


We werken met volgende merken:

Wens je meer infomatie of had je graag een offerte?

Stuur ons een berichtje en we helpen je graag verder.

Lucht-water warmtepompen

Voor een warmtepomp op lucht zijn geen ingrijpende boringen of dure afgravingen nodig. De warmte wordt op een energiezuinige manier uit de buitenlucht gehaald en opgewarmd. Vervolgens wordt ze afgegeven aan het water voor je centrale verwarming of je douche. Warmtepompen zorgen dus ook voor de productie van sanitair warm water.

Een warmtepomp kan worden gekoppeld aan je bestaande installatie.


We werken met volgende merken:

Wens je meer infomatie of had je graag een offerte?

Stuur ons een berichtje en we helpen je graag verder.

Lucht-lucht warmtepompen

Lucht-lucht warmtepompen onttrekken warmte aan de buitenlucht. De warme lucht wordt in de woning geblazen. In de zomer kan het proces omgedraaid worden en functioneert de installatie als airconditioning. Een lucht-lucht warmtepomp bestaat uit een buitenunit die verbonden is met één of meerdere binnenunits.

Single split
Multisplit

Warmtepompboiler

Een warmtepomp voor sanitair warm water gebruikt de buitenlucht om warm water te leveren. Deze toepassing verbruikt driemaal minder elektriciteit dan een klassieke elektrische boiler.

In combinatie met PV-panelen (zonnepanelen) is dit de perfecte energievoorziening voor sanitair warm water.

Zwembadwarmtepomp

Zwembadwarmtepompen leveren een ongezien rendement. Zo kan je genieten van lange zwemzomers met een minimaal verbruik. Ook als de zon het laat afweten.

Climasun staat je bij

Climasun staat je bij in het ontwerp en de installatie van een warmtepompsysteem. Wij komen langs om na te gaan welk systeem het best past in jouw situatie. Uiteraard plaatsen wij ook het volledige afgiftesysteem van A tot Z. Zowel vloerverwarming, radiatoren als convectoren.

Onze website gebruikt geen cookies. Persoonlijke gegevens die we ontvangen via het contactformulier worden tijdelijk bewaard zodat we je kunnen contacteren. We doen niet aan tracking, GoogeAds, Facebook pixels ... Zo hebben we meer tijd voor onze job en jouw project!