Zonnepanelen

De zon is een gratis en onuitputtelijke bron van energie.

Haal het maximale uit de zon!

Als je door België rijdt zie je steeds meer zonnepaneelinstallaties. Dat is niet meer dan logisch want met zonnepanelen wordt je je eigen energieleverancier.

Creëer waarde

Zonnepanelen zijn goed voor je portemonnee. De door jou opgewekte stroom kunt je zelf gebruiken of leveren aan het elektriciteitsnet. Daarnaast stijgt vaak ook de waarde van je pand. Een investering in zonnepanelen verbetert je EPC- of energielabel.

Investeer nu!

De techniek is door de jaren verbeterd. Om tegemoet te komen aan het klimaatakkoord, en dus CO2-uitstoot te verminderen, is de productie van hernieuwbare energie onmisbaar.

Financiële voordelen

Er zijn subsidies die je een financiële steun in de rug geven. In 2021 heeft de overheid het aantal subsidies en fiscale voordelen voor zonnepanelen opnieuw uitgebreid en verhoogd. Als u dus nadenkt over zonnepanelen, is het goed om te weten dat er een aantal manieren zijn om je investering financieel aantrekkelijker te maken.

Batterijsystemen

Wanneer je in zonnepanelen investeert bespaart je gevoelig op je energiefactuur. Met een thuisbatterij gebruik je alle hernieuwbare energie van je zonnepanelen optimaler en wanneer jij het wenst.

Laadpalen

Binnenkort rijden we allemaal elektrisch. En zodra je de trotse eigenaar van zo’n voertuig bent, is een laadpaal bij je thuis noodzakelijk, want je wil thuis je wagen natuurlijk snel, makkelijk en veilig kunnen opladen.

Wij zorgen voor een laadoplossing op maat! Afhankelijk van het type wagen, het nodige vermogen en de mogelijkheden op locatie.

Onze website gebruikt geen cookies. Persoonlijke gegevens die we ontvangen via het contactformulier worden tijdelijk bewaard zodat we je kunnen contacteren. We doen niet aan tracking, GoogeAds, Facebook pixels ... Zo hebben we meer tijd voor onze job en jouw project!